ПАРТНЕР АДВОКАТСЬКОЇ ФІРМИ GORO LEGAL, АДВОКАТ ДМИТРО ОВСІЙ ВИСТУПИВ ДВОМА ДОПОВІДЯМИ НА XXII МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «РИНОК НЕРУХОМОСТІ: СТАН, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ, РОЛЬ ПРОФЕСІОНАЛІВ В ЙОГО ФОРМУВАННІ»

15 / 05 / 2018

Через постійне реформування сфери нерухомості, великого масиву інформації, а також безлічі нюансів галузевого законодавства, учасники ринку щодня стикаються з великою кількістю питань, які вимагають негайних відповідей, а ще краще - оптимальних рішень.

Адвокати та юристи Goro Legal слідують останнім тенденціям в сфері нерухомості і активно застосовують в роботі своїх Клієнтів нові ефективні інструменти.

Більш того, ми завжди готові ділитися набутим досвідом з колегами, партнерами та всіма, кому відповідна інформація буде корисна.

Так, 12 травня 2018 року партнер Адвокатської фірми Goro Legal, адвокат Дмитро Овсій взяв участь у Міжнародній конференції «Ринок нерухомості: стан, перспективи розвитку, роль професіоналів в його формуванні» - щорічному заході, який проводить Асоціація фахівців з нерухомості (АФНУ) для ріелторів , забудовників, страховиків, оцінювачів і банкірів з усього світу.

Дмитро Овсій виступив з доповідями на тему: 
- «Сучасні схеми продажів: гарантії та ризики для покупців» 
- «Ескроу-рахунки як варіант законного оформлення передоплати за об'єкт»

Крім цього, учасники конференції обговорили стан і перспективи розвитку ринку нерухомості в Україні, а також його здатність конкурувати зі світовими лідерами.