Нагородження кращих авторів та партнерів видання «ЮРИСТ & ЗАКОН»

27 / 09 / 2017

 

Щорічно редакція "ЮРИСТ&ЗАКОН" обирає кращих авторів та партнерів видання. У 2016 році нагородження відбулося 28 липня і так співпало, що у цей день професійне співтовариство піар фахівців, не тільки юридичного бізнесу, відзначали професійне свято.

Нагороди вручалися у трьох номінаціях:: "Кращі автори", "Кращі фірми-партнери" та "Кращі партнери - фахівці у сфері PR і маркетингу".

Кращі автори були визначені з урахуванням відгуків читачів про конкретні матеріали видання, а також з урахуванням думки редакції. До уваги приймалося кількість статей за рік, а також глибина розкриття обраних тем і якість проведеного аналізу ситуації або нормативно-правового акта.

До номінації кращих фірм-партнерів увiйшли ті компанії, які представлені у виданні значною кiлькiстю стабільно якісних матеріалів, написаних значною кількістю авторів. У результаті дана номінація цього року була найбільш чисельною.

У номінації для PR-фахівців були представлені ті, хто на думку редакції працював з виданням найбільш якісно. Враховувалися частота відповідей на запити, якість і кількість матеріалів, що надаються, а також дотримання термінів їх підготовки.


Адвокатська фiрма GORO legal вiдзначена у 2-ох номінаціях

Номінація "Краща фірма-партнер"

Неможливо було відзначити когось окремо з нашої команди, оскільки всі фахівці дуже злагоджено працювали і готували для редакції якісний контент. Для нас це можливість поділитися своїм досвідом з читачами видання, відповісти на всі хвилюючі питання і дати найкращі рекомендації, які зможуть надалі допомогти їм.

 

 

На фото:
Ілона Кузіна, юрист Адвокатської фірми GORO Legal, яка представляла фірму у даній номінації.

Номінація "Кращий спеціаліст у сфері PR"

На фото: Інна Ковальчук
Уже другий рік, Інна Ковальчук, нині керівник проекту "Київське агентство комунікацій / PR", за сумісництвом керівник департаменту реклами і розвитку Адвокатської фірми GORO Legal, отримує подяку від компанії ЛІГА: ЗАКОН.
 
"Мені імпонує наша співпраця з Лігою, якщо врахувати той факт, що ми працюємо з компанією вже більше 3-ох років з різних проектів. Аналітичне видання "ЮРИСТ&ЗАКОН" займає особливе місце в моїй роботі, завжди приємно співпрацювати з компетентними фахівцями, які знають і люблять свою справу. Окрема подяка всій редакції за грамотний підбір тематик для публікацій, за розуміння і високий рівень організації роботи всього видання!".
 
Ми впевнені, що наша співпраця у 2016-2017 роках дозволить "ЮРИСТ&ЗАКОН" бути ще більш цікавим і корисним для читачів виданням.