GORO Legal у списку кращих юридичних компаний України за версією The Legal 500

16 / 04 / 2018

З 2015 року Адвокатська фірма GORO Legal займає високі позиції в списку кращих юридичних компаній країни за версією міжнародного рейтингу The Legal 500. Щороку, провідне міжнародне видання, The Legal 500 становить рейтинг юридичних фірм за підсумками дослідження юридичного ринку в більш ніж 100 країнах світу.

 У 2018 році компанія GORO Legal представлена ​​в рейтингу відразу в двох напрямках:

 Судові спори

«Компетентність, стрімкі і уважні до деталей» - так були відзначені керуючі партнери Дмитро Овсій і Олександр Горошинський.

Олександр Горошинський вів судові справи по спецпідрозділу «Беркут», пов'язаних з демонстраціями євромайдан.

 Нерухомість і будівництво

«Юридичні послуги високої якості» - оцінка послуг GORO legal. Ігор Корнєв і Дмитро Овсій відзначені як такі, що мають дуже високу кваліфікацію та великий досвід. Корнєв консультував Socar Energy з питань зонування для АЗС.

Висока оцінка міжнародного рейтингу - це, безумовно, результат роботи всієї команди. Кожен юрист компанії GORO Legal, від партнера до виконавця, щодня направляє свої знання, досвід і енергію на вирішення юридичних проблем і захист комфорту наших Клієнтів. Ми цінуємо довіру і відвертість наших Клієнтів, з якими разом досягаємо найкращих результатів.

Компанія GORO Legal у 2017 році відзначена міжнародним рейтингом і рекомендована виданням The Legal 500 в сфері «Вирішення спорів».

The Legal 500 є одним з головних путівників в юридичній сфері, який є джерелом інформації про найавторитетніших юридичних компаніях у всьому світі.