GORO LEGAL ПРЕДСТАВЛЕНА В НЕЗАЛЕЖНОМУ МІЖНАРОДНОМУ РЕЙТИНГУ ЮРИДИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ International Financial Law Review (IFLR1000) - ПРАКТИКА РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ТА БАНКРУТСТВА

30 / 09 / 2019

Адвокатська фірма GORO legal рекомендована в сфері Реструктуризації і Банкрутства в Україні відповідно до опублікованого днями міжнародному професійному рейтингу International Financial Law Review IFLR1000 2019.

Дослідження проводиться більш ніж в 160 країнах світу. IFLR1000 складається на підставі даних досліджень, думок конкурентів і партнерів, а також відгуків клієнтів. При складанні рейтингу також враховуються рекомендації корпоративних юристів, що працюють у фінансових установах і компаніях зі світовим ім'ям.

Пріоритетом аналізу і визначення лідерства в тій чи іншій практиці є: складність угоди, інноваційний підхід, якість юридичної консультації і досвід супроводу операцій по напрямку.

Участь юридичної фірми в рейтингах розкриває багато інформації про неї для потенційних клієнтів. По-перше, це показник, що фірма була досліджена і оцінена більш ніж 50 досвідченими аналітиками і визнана гідною включення в якості рекомендованої. По-друге, це відображає спеціалізацію фірми і наявність в спектрі послуг ключових практик.

Дякуємо IFLR100 за оцінку, що є відображенням визнання роботи нашої команди!

Ми також щиро вдячні клієнтам за довіру і нашим колегам за їх самовіддачу, клієнтоорієнтованість і експертизу!