Адвокатська фірма GORO legal увійшла до списку кращих українських юридичних фірм за версією престижного рейтингу LEGAL500

10 / 04 / 2017

Адвокатська фірма GORO legal увійшла до списку кращих українських юридичних фірм за версією престижного рейтингу LEGAL500.

Днями був опублікований щорічний міжнародний рейтинг The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2016, у якому Адвокатську фірму GORO legal рекомендовано у напрямку «Вирішення спорів».

Компанія отримала високу оцінку у цілому, як фірма, що володіє значним практичним досвідом і теоретичними знаннями. Окремо було наголошено на вражаючiй кваліфікації партнерів компанії.

Протягом багатьох років довідник Legal 500 – одне з найбільш авторитетних міжнародних юридичних видань – аналізує можливості юридичних фірм по всьому світу, застосовуючи комплексний підхід до наукових досліджень. Рейтинг Legal 500 оновлюється щороку, щоб надати найактуальніше бачення глобального ринку юридичних послуг.

Результат дослідження – це цілісна робота нашої команди, завдяки якій з кожним роком ми досягаємо нові вершини, ламаємо стереотипи, уніфікуємо свій підхід до роботи. Окрема подяка нашим Клієнтам, які є мотивацією для досягнення найвищих результатів.